Het 10e bestuur van Kanvas (2019-2020) bestaat uit de volgende leden: 

Wolf Hekkema – voorzitter 

Isabel Linnartz – secretaris 

Jasmijn Lyppens – penningmeester 

Nadia Mazlin – commissaris intern/extern 

Het 9e bestuur van Kanvas (2018-2019): 

Emma Buijs – voorzitter 

Laura Drosopoulos – secretaris 

Yara Broekhoff – penningmeester 

Noortje Niemeijer – commissaris intern/extern 

emma2.jpg

Emma Buijs

Hai, goeiedag, mijn naam is Emma Buijs en dit jaar heb ik de eer gekregen om de prachtige functie van voorzitter te bekleden van de meest Kanvastastische vereniging van het land. Ik ben tweedejaars kunstgeschiedenis student en hou van moderne kunst en architectuur. Ik ben een goed opgevoed door mijn Brabantse voorouders, maar met mijn Amsterdamse roots verbreek ik de Brabotraditie binnen het Kanvas bestuur. Echter, als jullie Kanvaskinderen mij een beetje kennen weten jullie dat dat de gezelligheid niet zal minderen! 

Binnen Kanvas zorg ik ervoor dat het bestuur functioneert en zowel de algehele mentale als fysieke gesteldheid van de studievereniging behouden wordt. Daarnaast ben ik momenteel ook voorzitter van de Borrelcommissie, jullie zullen me dus vooral op kantoor of in de Richel zien. Spreek me vooral aan in de wandelgangen of op een borrel, want ik ben aardiger dan ik er uitzie en sta altijd open voor een praatje. 

Alle gekkigheid op een stokje, ik wil er samen een grandioos jaar van maken en ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken met alle prachtige oude en nieuwe Kanvassers die ons vergezellen. 

Mama houdt van jullie. 

Kusjes, 

Emma

WhatsApp+Image+2019-01-21+at+10.34.10.jpg

Yara Broekhoff

Hoi allemaal,

Ik ben Yara Broekhoff, en dit jaar degene die de Kanvas pinpas overal mee naartoe draagt. Deze positie past erg goed bij mij, aangezien ik dit schooljaar pas 3x mijn moeder zielig heb opgebeld met de vraag of ze me wil sponsoren. Geldmanagement is dus helemaal mijn ding! Natuurlijk heeft Kanvas niet een moeder om af en toe wat uitgaven te sponsoren, daarom ga ik er dus wel veel beter mee om dan met mijn eigen rekening. Ik ben tweedejaars student Kunstgeschiedenis, en word het liefst overspoeld met informatie over de Italiaanse Renaissance en de Oudheid. Ik hou erg van een drankje en een dansje, en meubilair koppen op feestjes (het resultaat van dit koppen heeft Desiree gelukkig gefotoshopt hier). Verder kun je me vaak vinden in onze mooie Richel, aan Emma’s zijde, of in het geweldige Nijmegen. Ik mag dan wel een nep Amsterdammer zijn (en nog wel eens verdwalen), ik hou van deze stad en van Kanvas, de mooiste studievereniging in Amsterdam. Spreek me een keertje aan, drink een biertje met me, kom chillen op kantoor of leg al je declaratie-en subsidieproblemen aan me voor.

Ik weet zeker dat we er met z’n allen een sprankelend jaar van gaan maken, en ik heb er hartstikke veel zin in!

XOXO,

NL90 RABO 0119 1427 5 *Disclaimer: ik weet niets over zorgverzekeringen, levensverzekeringen, schadeverzekeringen, autoverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, AVP, WA, AOW, AWBZ, AKW of de WWB.

laura.jpg

Laura Drosopoulos

Secretaris:
m. (-sen), geheimschrijver; griffier.
m. (-sen), soort van kraangier met lange veren aan de achterkop.

bestuursrecht: lid van een bestuur, dat zich bezighoudt met corresponderen en notuleren.

Let op: Spelling (deels) uit 1864: m. (-sen), geheimschrijver; griffier; [zeker, zekere] fraaie vogel.

~AMBT, o.
~POST, m. (-en),
~SCHAP, o. [geen meervoud].

 
noortje.jpg

Noortje Niemeijer

Dag liefste Kanvassers,

Last maar zeker niet least ben ik, Noortje Niemeijer, aan de beurt. Ik zal dit jaar de functie van commissaris intern/extern vervullen. Ik streef ernaar om de communicatie, binnen en buiten de vereniging, zo soepel mogelijk te laten verlopen. Verder houd ik me bezig met de vier fantastische commissies van Kanvas.

Ik ben nu derdejaars kunstgeschiedenis student, waar ik me voornamelijk focus op de Italiaanse kunst. Met een werk van Giotto, Bronzino of Caravaggio kan je mijn dag maken. Sterker nog, het is niet ongebruikelijk als ik een traantje laat bij een schilderij van Fra Angelico. Het liefst drink ik na zo’n dag (eigenlijk na elke dag) een koud biertje of een goed glas/goede fles wijn. Bij de Richel zal je mij dus niet snel aan de wijn zien zitten, maar ben ik er wel elke donderdag te vinden met een biertje in mijn hand en met een hele hoop gezelligheid. Ik hoop jullie allemaal komende tijd te zien tijdens een uitje of borrel!

Liefs,

Noortje