Back to All Events

Kanvas Kerstdiner

De locatie is nog niet bekend, maar save the date: 21 december is het Kanvas Kerstdiner! We kunnen niet wachten om jullie stelletje misbaksels baksels te proeven en samen de hele avond te genieten van oa. Mariah Carey en Wham! Daarnaast heeft de Reisco ook nog een verrassing in petto: de bekendmaking van de grote reis! Mis het dus niet!

Nadat we onze buikjes tonnetjerond hebben gegeten is het partytime! Ook dit jaar organiseert ALPHA het Kerstgala der Geesteswetenschappen. Niet alleen is het DE perfecte start van je vakantie, maar ook is het mogelijk het trauma van de voorgaande tententamens te verwerken.

Stuur een mailtje naar info@kanvasamsterdam om je aan te melden!

Earlier Event: December 14
Studeren met de StuCo!
Later Event: December 21
FGw: Snowball