Dec
21
to Dec 22

FGw: Snowball

FACULTEIT DER GEESTESWETENSCHAPPEN PRESENTEERT: SNOWBALL 

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent natuurlijk ook de tijd van de gala’s! Zo kan ook het Kerstgala der Geesteswetenschappen natuurlijk niet ontbreken. Ook dit jaar hebben wij weer ons uiterste best gedaan een mooie avond te organiseren, die een perfecte afsluiter vormt van de eerste helft van het jaar. Niet alleen is het DE perfecte start van je vakantie, maar ook is het mogelijk eventuele tranen van de voorgaande tentamens te vergeten (of gewoon weg te drinken)! 

HOE, WAT, WANNEER?
Het kerstgala zal dit jaar plaatsvinden op 21 december van 22.00 tot 4:00 in de Tolhuistuin, net over Het IJ in Amsterdam Noord. De deuren zullen om middernacht sluiten, dus zorg dat je op tijd binnen bent!
Kaartjes voor dit evenement zullen voor de leden van aangesloten studieverenigingen €10,- kosten. De prijs voor externen is vastgesteld op €12,-. 

View Event →
Dec
21
7:00 PM19:00

Kanvas Kerstdiner

De locatie is nog niet bekend, maar save the date: 21 december is het Kanvas Kerstdiner! We kunnen niet wachten om jullie stelletje misbaksels baksels te proeven en samen de hele avond te genieten van oa. Mariah Carey en Wham! Daarnaast heeft de Reisco ook nog een verrassing in petto: de bekendmaking van de grote reis! Mis het dus niet!

Nadat we onze buikjes tonnetjerond hebben gegeten is het partytime! Ook dit jaar organiseert ALPHA het Kerstgala der Geesteswetenschappen. Niet alleen is het DE perfecte start van je vakantie, maar ook is het mogelijk het trauma van de voorgaande tententamens te verwerken.

Stuur een mailtje naar info@kanvasamsterdam om je aan te melden!

View Event →
Dec
14
10:00 AM10:00

Studeren met de StuCo!

  • Turfdraagsterpad Amsterdam, NH, 1012 XT Netherlands (map)
  • Google Calendar ICS

Lieve Kanvassers! Zoals gewoonlijk houdt Kanvas weer een studiedag zodat je weer zorgeloos aan je tentamens kan gaan zitten. Ditmaal zitten we in BG2, in de vergaderzalen op de eerste en tweede verdieping. Vanzelfsprekend zijn er ook weer thee en koekjes aanwezig - we zien jullie dan! Liefs, de Stuco

WANNEER: 14 December, 10:00 - 17:00 

WAAR: BG2, 1.01 en 2.11

View Event →