Back to All Events

Lustrum Bootfeest


WAT: Lustrum Bootparty XXL - De verkleedjezelfalsjefavorietekunstwerk/kunstenaareditie
WANNEER: donderdag 26 september: 20:00 - 00:00
WAAR: (opstapplek) Ruijterkade - Pier 14
HOEVEEL: 10,50 voor kanvassers, 12,50 voor niet-kanvassers
Tickets: https://eventix.shop/6259uqus
-
Zeg maar vaarwel tegen je veilige thuishaven en kus moeder de vrouw nog een laatste maal, want Kanvas vaart uit en zet koers naar waar de wind ons heenbrengt. Vul je plunjezak met goudstukken en het zal je tijdens de reis aan niets ontbreken: aan boord zal genoeg rum en schraal bier zijn om de oversteek te overleven! Waar brengt deze reis ons naartoe vraag je? Helemaal naar de klote!

Zijn jouw zeebenen wel geschikt om deel te nemen aan de bemanning van Kapitein Kanvas? Bewijs je zeevaardigheid en kleed je als je favoriete kunstenaar óf kunstwerk. Alleen zo stel je je felbegeerde plaatsje op de schuit veilig. Zij die ontrouw zijn aan hun kapitein en zich niet juist weten te kleden zullen ongenadig worden gekielhaald, waarna ze op de plank worden gezet en verworden tot voer voor de haaien!

Jo-ho-ho en een fles met rum!

Earlier Event: April 8
Met Kanvas naar magisch Marokko!
Later Event: October 8
Introduction Party