Back to All Events

Met de Acco & Stuco naar Den Bosch

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Hou je van reizen? Heb je zin in een dagje even lekker weg van alle Amsterdamse uitlaatgassen? En durf je het aan? Ga dan op 15 maart mee met de Acco en de Stuco naar het verre zuiden. Bestemming: Den Bosch!

Op 15 maart verruilen we onze hoofdstad voor het bourgondische Den Bosch. Daar bezoeken we het Noord-Brabandts Museum, waar we ook een rondleiding zullen krijgen. De Acco trakteert jullie vervolgens op een heerlijke Bossche Bol en daarna begeven we ons naar de Sint-Janskathedraal. Als we genoeg cultuur hebben gesnoven, is het tijd om nog even door te zakken in Café Roels. Een spelletje, een hapje, een drankje, het is allemaal mogelijk.

Giert de zachte G al door je lijf? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar activiteiten@kanvasamsterdam.nl. Vermeld hier ook bij of je in het bezit bent van een Museum- of ICOM-kaart.

Tot 15 maart!

Earlier Event: March 14
Halfjaarlijkse ALV
Later Event: April 8
Met Kanvas naar magisch Marokko!