Back to All Events

Met Kanvas naar denderend Dublin!


Is groen jouw lievelingskleur en heb je altijd al baat gehad bij het getal vier? Ben jij klaar om je DUO achterwege te laten en de jackpot binnen te harken met een pot goud aan het einde van de regenboog? Dan is deze kleine reis precies wat bij jou past, want Kanvas goes Dublin.
Wil jij wat pluspunten scoren bij Esther Mulders of Gerrit Vermeer? Geef dan vooral de Trinity College Library een bezoekje om te watertanden bij de perfecte insulaire stijl van the Book of Kells. Of ga, met de tuinkabouter van je oma onder de arm, naar de St. Patrick’s Cathedral waar Jonathan Swift, de schrijver van Gullivers Travels, deken van was. Groei die baard, smeer die keel met Guinness en ontspan met wat hitjes van U2. Neem een boek van James Joyce onder de arm en verken de grootheden der Ierse literatuur.


Ontdek dit alles tijdens de kleine reis naar denderend Dublin!

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/2305190409791790/

WAT? Een weekend naar Dublin met Kanvas.
WAAR? Dublin, Ierland.
KOSTEN? 155 euro
HOE? Meld je aan voor 26 september via het aanmeldformulier.

De uiterste afmelddatum is 27 september, dit is tevens ook de betalingsdeadline.

Earlier Event: October 8
Introduction Party